Skład: 100% ocet jabłkowy
Moc octu: 7%
Rok produkcji: 2020, termin przydatności 6.2022
Ocet jabłkowy powstał z dojrzałych, kwaśnych jabłek. Jest to naturalny ocet owocowy otrzymywany dzięki użyciu metody powolnej fermentacji. Charakteryzuje się wyrazistym i niepowtarzalnym smakiem.
Ocet jabłkowy można serwować do mięs, sałatek, zup oraz carpaccio. Może stanowić cudowną przyprawę w kuchni.
- Bez konserwantów
- Bez sztucznych aromatów
- Naturalnie mętny
- Niepasteryzowany
- Świeże owoce
- Długi proces fermentacji
- Kwaśny octowy smak, zapach jabłek
WARTOŚĆ ODŻYWCZA 100 g
Wartość energetyczna [kJ/kcal] 88/21
Białko [g] 0
Tłuszcz [g] 0
Węglowodany ogółem [g] 0,9
Sód [mg] 5