Ocet jabłkowy z pigwowcem japońskim, Szczepanówka 250 ml
Odkryj naturalną moc witaminy C w formie wyjątkowo esencjonalnego połączenia jabłek i pigwowca japońskiego. to unikalne połączenie naturalnie fermentowanego octu jabłkowego i aromatycznego pigwowca japońskiego, który słynie z wysokiej zawartości witaminy C i antyoksydantów. Tradycyjna metoda produkcji pozwala zachować pełnię wartości odżywczych, czyniąc go doskonałym wsparciem dla zdrowia.
Jakie cenne właściwości ma ocet jabłkowy z pigwowcem?
- Naturalny i niefiltrowany – zawiera „matkę octową”, wspierającą mikroflorę jelitową
- Bogaty w witaminę C i polifenole – wzmacnia odporność i chroni przed stresem oksydacyjnym
- Wspomaga trawienie i detoksykację – naturalnie reguluje procesy metaboliczne
- Orzeźwiający, lekko kwaskowy smak – idealny do sałatek, napojów zdrowotnych i marynat
To doskonały wybór dla osób ceniących naturalne składniki i zdrowy styl życia!
Szczepanówka
Producent pełnych witamin i minerałów przetworów, octów rzemieślniczych i soków. Babcine receptury, tradycyjne metody produkcji, składniki z własnego gospodarstwa z Lubelszczyzny to niezawodny przepis na jakościowe produkty, które będą wsparciem dla organizmu i wyrazem troski dla najbliższych.