Wyjątkowy, naturalny napój o subtelnym, lekko kwaskowatym smaku z delikatnymi nutami owocowymi. Wytwarzany tradycyjnymi metodami z dojrzałych owoców pigwy, w niewielkiej manufakturze na Lubelszczyźnie. Doskonale sprawdza się jako dodatek do wody, herbaty, napojów gazowanych, a także jako składnik koktajli i drinków. Można go również wykorzystać do polewania deserów, naleśników, lodów czy jogurtów, nadając im wyjątkowy, owocowy akcent.
Jakie cenne właściwości ma syrop z pigwy?
- Bogaty w witaminę C i antyoksydanty
- Zawiera potas
- Wspiera układ odpornościowy
- Może wspomagać podczas przeziębienia
Szczepanówka
Producent pełnych witamin i minerałów przetworów, octów rzemieślniczych i soków. Babcine receptury, tradycyjne metody produkcji, składniki z własnego gospodarstwa z Lubelszczyzny to niezawodny przepis na jakościowe produkty, które będą wsparciem dla organizmu i wyrazem troski dla najbliższych.