Opis

Mus z owoców dzikiej róży –  o bogatym, esencjonalnym smaku owoców dzikiej róży, powstaje ze świeżo dojrzałych owoców, dzięki ich przecieraniu. Jego naturalnie gęsta konsystencja sprawia, że nadaje się świetnie jako nadzienie do domowych wypieków, doskonały do bułeczki, naleśników, białego sera. Owoce róży są najbogatszym źródłem kwasu askorbinowego w naszym rejonie geograficznym.

Skład: owoce dzikiej róży 70%, cukier, pigwowiec, agar

Produkt Polski wg tradycyjnej receptury. Produkt wykonany ręcznie, z róż własnej plantacji. Produkt wykonany ręcznie

 

Masa netto 340 g

 

 

Szczegóły produktu
26-13

Ta strona używa ciasteczek, by zapewnić Ci jak największą satysfakcję z korzystania z niej. Polityka prywatności

Megamenu

Twój koszyk

W Twoim koszyku nic nie ma

Zaloguj się