Cichy bohater dla naszego zdrowia - syrop bogaty w witaminę C, galaktolipid, beta-karoten, likopen, bioflawonoidy, garbniki, pektyny, kwas foliowy.
Idealny w okresie wzmożonych zachorowań; jesienno-zimowych oraz zimowo-wiosennych.
Sprawdzi się jako dodatek do herbaty, lemoniady, wody z miętą, jogurtu naturalnego, kefiru.
Jakie cenne właściwości ma syrop z owoców dzikiej róży?
- W 100% naturalny – bez sztucznych dodatków i konserwantów
- Bogaty w witaminy – wspiera odporność i dodaje energii
- Połączenie delikatnej słodyczy i lekkiej kwasowości – doskonały do napojów i deserów
Manufaktura Różana
Producent przetworów z dzikiej róży, pigwowca i czarnej porzeczki, które są tworzone na bazie tradycyjnych, przekazywanych z pokolenia na pokolenie przepisów. Urocze słoiczki przywołujące skojarzenie babcinej spiżarni są wypełnione naturalnymi smakami, aromatami, witaminami i minerałami.
Wszystkie składniki przetworów pochodzą z przydomowej plantacji znajdującej się w Gminie Końskowola. To wyraz pasji naszych dostawców, ale też gwarancja jakości. Niech róża stanie się królową na Twoim stole.