Opis

Syrop jeżynowy otrzymujemy z soku z leśnych jeżyn, a nie z koncentratu. Syrop jest gęsty i słodki dlatego do picia proponujemy rozcieńczać go z wodą w stosunku 10:1. 

 Syrop jeżynowy z wodą sodową, do herbaty jako polewa do lodów i na wiele innych sposobów.

Skład: sok z jeżyn (53%), cukier.

Pojemność: 300 ml

Masa netto: 375 g

 

Termin przydatności: 12.2022

 

Wartości odżywcze na 100g

Wartość energetyczna[kcal / kJ] 214/896
Białko [g] 0,9
Tłuszcz [g] 0,3
w tym kwasy tłuszczowe nasycone [g] 0
Węglowodany [g] 52
w tym cukier [g] 50
Sól [g] 0
Szczegóły produktu
124

Ta strona używa ciasteczek, by zapewnić Ci jak największą satysfakcję z korzystania z niej. Polityka prywatności

Megamenu

Zaloguj się